Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بیماری‌های قلبی عروقی به عنوان مهم‌ترین بیماری‌های غیر واگیر شناخته می‌شوند که با مرگ و میر زیادی همراه است. این در حالی است که مرکز قلب تهران، به عنوان یک بیمارستان تخصصی بیماری‌های قلبی، در دوران کرونا، درگیر بیمارانی شده است که از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند و درگیر کووید ۱۹ شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیدرضا پورحسینی رئیس مرکز قلب تهران، با اشاره به روزهای آغازین شیوع کرونا در کشور، گفت: ما مأموریت داشتیم علاوه بر اینکه بیماران قلبی را طبق گذشته پذیرش کنیم، بیماران قلبی که مبتلا به کووید ۱۹ شده‌اند را نیز پوشش دهیم و اگر احتیاج به بستری داشتند، بستری کنیم. به همین دلیل از همان اول اقدامات لازم را در این زمینه انجام دادیم.

وی افزود: در مرکز قلب تهران یک هماهنگی و همدلی و همچنین روحیه ایثار و فداکاری و از خودگذشتگی بین کارکنان و کادر درمان وجود داشت و با تمام توان در حال ارائه خدمات به مراجعه کنندگان بودند.

پورحسینی با اشاره به مشخص نبودن حجم و ابعاد و قدرت ویروس که موجب نگرانی همه شده بود، ادامه داد: از خودگذشتگی همکاران ما اصلاً جنبه شعاری نداشت و ما در زمان جنگ هم شاهد این از خودگذشتگی و ایثار بودیم. ما از فضای مجازی برای برگزاری مراسم و درس‌های دانشگاهی استفاده کردیم و قطعاً در آینده هم بعد از کووید ۱۹ از این شبکه‌های مجازی می‌توانیم بسیار استفاده کنیم.

رئیس مرکز قلب تهران، گفت: بزرگ‌ترین حفاظت از خودمان و خانواده و جامعه این است که ماسک بزنیم و نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنیم.

در همین حال، علیرضا حاج قاسمی مدیر اجرایی مرکز قلب تهران، به اقدامات این مرکز در روزهای آغازین شیوع کرونا اشاره کرد و افزود: خوشبختانه سال گذشته دستگاه‌های تولید اکسیژن بیمارستان را تعویض کرده بودیم در نتیجه از نظر اکسیژن کمبودی نداشتیم.

وی گفت: درصد حمایت و مشارکت مردمی در بحران‌ها در فرهنگ و جامعه ما بسیار بالا است و همه کمک می‌کنند.

حاج قاسمی ادامه داد: با استفاده از بستر اینترنت و شبکه‌های مجازی توانستیم بسیاری از برنامه‌ها را به صورت غیرحضوری برگزار کنیم. باید همچنان آموزش‌ها ادامه داشته باشد تا نگرانی و ترس کادر درمان و کارکنان از بین برود تا بتوانیم به بیماران بهتر رسیدگی کنیم.

وی افزود: وزارت بهداشت برای کووید ۱۹ باید سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های خاصی داشته باشد و برای این سیاست‌گذاری‌ها حتماً از بیمارستان‌هایی که درگیر این بیماری بودند نظرسنجی کند و این بیمارستان‌ها را دخیل کند.

مدیر اجرایی مرکز قلب تهران، تاکید کرد: با همه تحریم‌ها، کل کشور و به ویژه دانشگاه علوم پزشکی تهران توانست در مقایسه با کشورهای اروپایی در کنترل بیماری کرونا سربلند باشد.

کد خبر 5084491

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز قلب تهران ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی آمار کرونا سیما سادات لاری دیابت زایمان کووید 19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سزارین ستاد ملی مقابله با کرونا دارو خدمات درمانی جامعه پرستاری علیرضا رئیسی مرکز قلب تهران کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۶۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد

عادت‌های سالم می‌توانند ذهن و مسیر کلیِ زندگیِ ما را به سمت بهتر شدن ببرند. در حالی که عادت‌های ناسالم به سلامت و طول عمر ما آسیب می‌رسانند. در این مطلب، فهرستی از ۴ عادت روزانه را می‌خوانید که اگر جلوی آنها را نگیرید، کشنده خواهند بود.

خوب‌نخوابیدن

کیفیت بد خواب و محرومیت مزمن از خواب می‌تواند به شکل فاجعه‌باری روی سلامت فیزیکی و عصبی ما اثر بگذارد. مطالعات متعدد نشان داده است که افراد میانسالی که هر شب شش ساعت یا کمتر می‌خوابند ۳۰ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به آلزایمر هستند. دانشمندان نیز خواب ناکافی را با فهرستی اجمالی از بیماری‌ها نظیر فشار خون بالا، بیماری قلبی، افسردگی و اضطراب مرتبط دانسته‌اند. اگر زندگی طولانی توام با سلامتی اولویت شماست، از یک شب خواب خوب و کافی غافل نشوید!

ورزش‌نکردن

چشم‌پوشیدن از مزایای تمرینات قلبی - عروقی و قدرتی آسان نیست. با وجود این میلیون‌ها انسان در سراسر جهان سبک زندگی بی‌تحرک‌شان را تغییر نمی‌دهند، سبکی که به آهستگی جان آنها را خواهد گرفت. ورزش نکردن احتمال دچار شدن به بیماری‌های قلبی، چاقی و دیابت نوع دو را افزایش می‌دهد.

فعالیت‌های قلبی - عروقی مانند دوچرخه‌سواری، آهسته دویدن و شنا تاثیر زیادی در پیشگیری از چنین بیماری‌هایی دارد. ورزش‌های استقامتی مانند وزنه‌برداری هم مزایای خاص خودشان را دارند. طبق مطالعات جدید، یک ساعت ورزش استقامتی در هفته ۱۵ درصد خطر مرگ و میر را کاهش می‌دهد و علاوه بر این، به کاهش خطر آسیب‌های حدی به ویژه در سنین بالاتر کمک می‌کند. ورزش بنیاد زندگی سالم و عاری ماندن از آسیب در سنین بالاتر است، پس تحرک را حتماً در برنامه‌ی زندگی‌تان بگنجانید!

محافظت‌نکردن از پوست در برابر نور خورشید

لذت بردن از کمی نور خورشید در فصول گرم‌تر سال هیچ ایرادی ندارد. نور خورشید برای تنظیم عملکرد‌های متعدد بدن از جمله ریتم شبانه‌روزی، سطوح انرژی و جذب ویتامین دی بسیار مهم است. با وجود این، افراط در هر کاری بد است و در خصوص قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید، عواقب می‌تواند کشنده باشد.

یکی از رایج‌ترین دلایل سرطان سلول سنگفرشی و ملانوما قرارگیریِ بیش از حد در معرض اشعه‌ی UV آفتاب است. در کانادا به تنهایی، هر ساله حدود ۸۰ هزار نفر به سرطان پوست مبتلا می‌شوند و ۸۰ تا ۹۰ درصد این موارد سرطانی با اشعه‌ی UV ارتباط دارند.

راه‌حل این مشکل ساده است: کرم ضد آفتاب. استفاده منظم از ضد آفتاب به طور قابل ملاحظه‌ای نرخ سرطان را کاهش می‌دهد. یک کرم ضد آفتابِ طیف گسترده (محافظ در برابر پرتو UVA و UVB) با SPF حداقل ۳۰ پوست شما را سالم، جوان و عاری از سرطان نگه می‌دارد.

سیگار الکترونیکی (یا ویپ)

آخرین گزینه از فهرست عادات مخرب شاید واضح به نظر برسد، اما نرخ مصرف سالانه آن رو به افزایش است. سال ۲۰۱۱، شمار جهانی مصرف‌کنندگان ویپ از هفت میلیون به ۴۱ میلیون در سال ۲۰۱۸ افزایش یافت. اگرچه ویپ به اندازه سیگار خطرناک نیست، افزایش خطر ابتلا به بیماری مزمن ریوی و آسم در بین مصرف‌کنندگان مکرر ویپ گزارش شده است.

صنعت ویپ در قیاس با صنعت سنتی تنباکو تحت نظارت نیست. در نتیجه در فرآیند تولید آن ممکن است از مواد شیمیایی با خطرات ناشناخته استفاده شود. در آخر مصرف ویپ کمکی به کاهش اعتیاد به نیکوتین نمی‌کند. از زمان معرفی محصولات ویب به بازار، مصرف نیکوتین میان جمعیت جوان افزایش یافته است. در نظرسنجی ملی مصرف دخانیات بین جوانان که سال ۲۰۲۱ انجام شد، مشخص شد بیش از دو میلیون دانش‌آموز متوسطه و دبیرستانی به طور مکرر سیگار الکترونیکی مصرف می‌کنند. روش‌های سنتی ترک از جمله درمان جایگزین نیکوتین و درمان رفتاری شناختی گزینه‌های به مراتب سالمتری از ویپ هستند.

اگر درگیر یکی از عادات ناسالم این فهرست هستید، برای ترک آن باید با خودتان صبور باشید، چون این کار مسلتزم گذشت زمان است. اگر ثبات داشته باشید می‌توانید عادات مخرب را ترک و سبک زندگی‌تان را عوض کنید.

منبع: الف

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • ثبت ۱۵ هزار و ۹۴۹ ماموریت اورژانسی در هفته گذشته
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود