Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ رییس بیمارستان قلب تهران درباره چهار بیماری که از 25 اردیبهشت مورد عمل جراحی قلب باز قرار گرفته و هنوز به‌ هوش نیامده‌اند، توضیحاتی بیان کرد.
دکتر حمیدرضا پورحسینی در گفتگو با ایسنا در این باره گفت: در روز چهارشنبه 25 اردیبهشت ماه 16 بیمار را مورد جراحی قلب باز قرار دادیم که چهار نفر از این بیماران بعد از عمل به‌هوش نیامدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  البته به هر حال عمل جراحی قلب، عملی سنگین است و ممکن است برخی بیماران 48 ساعت بیهوش بمانند و بعد بیدار شوند.وی با بیان اینکه به‌طور کلی در جراحی قلب احتمال بروز عوارضی مانند نابینایی، فلج اندام‌ها و حتی اختلال تکلم وجود دارد، افزود: یکی از این چهار بیمار بعد از 48 ساعت بیدار شده و در حال حاضر هوشیار است. البته این بیمار کمی دچار عارضه ضعف اندام شده که در حال بهبود است، اما سه بیمار همچنان بیهوش بوده و سطح هوشیاری‌شان پایین است که این موضوع برایمان غیرمعمول است.پورحسینی تاکید کرد: از همان روز، پیگیر بودیم که چرا این سه بیمار به‌هوش نیامدند. بر همین اساس متخصص مغز و اعصاب مرکز قلب تهران و حتی یک نفر از اساتید مغز و اعصاب بیمارستان امام خمینی (ره)، هر سه بیمار را به طور کامل ویزیت کردند. بعد از انجام بررسی‌ها مشخص شد که همه ارگان‌های این سه بیمار اعم از قلب، کبد و کلیه خوب بوده و فقط سطح هوشیاری‌شان پایین است. بعد از پیگیری‌های مکرر و انجام سی‌تی‌اسکن‌ها و ام‌آرای مغز، مشخص شد که در برهه‌ای از زمان بیماران دچار هایپوکسی (عبارت است از میزان اکسیژن خون شریانی و زمانی که این کاهش در اکسیژن در سطح سلولی منجر به کاهش اکسیژناسیون بافتی شود) شده‌اند.وی ادامه داد: بر این اساس ما تمام سیر بیهوشی این بیماران را بررسی کردیم و مشخص شد که فشار گاز اکسیژن در طول عمل در حد نرمال بوده است. بعد از آن نگران بودیم که داروهایی که زمان بیهوشی برای این بیماران استفاده شده، دچار مشکل بوده است بر این اساس تمام داروها را به آزمایشگاه مرجع ارسال کردیم که بررسی کردند و تا به امروز اعلام کردند که داروها مشکلی نداشته و قابل استفاده هستند. البته اینکه برخی بیماران در طول جراحی قلب و بعد از بیهوشی دچار هایپوکسی شوند، عارضه‌ای شناخته شده است، اما آنچه ما را نگران می‌کرد این بود که این بیماران در یک روز دچار این عارضه شدند. بر همین اساس همچنان در حال پیگیری موضوع هستیم تا به نتیجه برسیم.پورحسینی تاکید کرد: یک روز بعد از این اتفاق اعمال جراحی الکتیو (غیراورژانس) را متوقف کردیم، اما مجددا بعد از اینکه نتیجه داروها آمد و اعلام شد داروها مشکلی ندارند، مجددا اعمال جراحی را انجام دادیم. تا کنون هم حدود 60 عمل جراحی در مرکز به خوبی انجام شده است.
رئیس مرکز قلب تهران در خاتمه همچنین گفت: میزان اعمال جراحی مرکز مقداری کمتر شده؛ چراکه محدودیت پذیرش در آی‌سی‌یو مرکز قلب تهران وجود دارد. برچسب ها: بیهوشی ، بیمارستان

منبع: خرداد

کلیدواژه: بیهوشی بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۹۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند

هادی بنایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر همزمان با روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج به تشریح عملکرد این نهاد در خدمت رسانی به این قشر از نیازمندان تحت حمایت پرداخت و اظهار کرد: در حال حاضر ۶ هزار و ۳۱۳ بیمار خاص و صعب العلاج تحت حمایت هستند که از خدماتی مانند کمک هزینه‌های فرانشیز، خدمات ویژه درمان و هزینه نگهداری از بیماران بستری در منزل همچنین تهیه تجهیزات پزشکی بیماران بستری، بهره مند می‌شوند.

وی با بیان اینکه این دسته از بیماران به مدت طولانی و گاهی تمام عمر بیماری و فشار روحی سنگینی را متحمل می‌شوند، ادامه داد: سال گذشته در حمایت از این بیماران نیازمند بالغ بر ۲۰ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان پرداخت شده و به طور خاص برای تأمین و اهدای ۲۰ دستگاه اکسیژن ساز به مددجویان بیمار نیز اعتباری به ارزش ۴۶۰ میلیون تومان پرداخت شده است.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان اصفهان با اشاره به بهره مندی این بیماران از خدمات صندوق بیماران خاص و صعب العلاج، افزود: سال گذشته بیماران تحت حمایت به این صندوق معرفی و از خدماتی که بیمه پایه و تکمیلی پوشش نمی‌دهد به مبلغ ۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بهره مند شدند.

وی به اقدامات صورت گرفته برای کاهش بخشی از آلام این نیازمندان بیمار اشاره کرد و گفت: به جز ظرفیت‌هایی که دولت در سازمان‌های بیمه گر برای کمک به این بیماران گذاشته است، این نهاد به همراه شورای عالی بیمه، فرانشیز بستری مددجویان کمیته امداد را با نظام ارجاع رایگان و خدمات دارو، لوازم مصرفی سهم بیمار را در مراکز دولتی برای کلیه افراد تحت حمایت در تعهدات سازمان بیمه سلامت لحاظ کرده است همچنین این گروه از نیازمندان از مزایای وام کارگشایی امداد تا ۵۰ میلیون تومان نیز مطابق ضوابط بهره مند می‌شوند.

کد خبر 6099369

دیگر خبرها

  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • آمار هولناک از فوت بیماران تالاسمی در ایران
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • یونیسف: ۶۰۰ هزار کودک در رفح مصدوم، بیمار و دچار سوء تغذیه هستند
  • ۶۰۰ هزار کودک در رفح مصدوم، بیمار و دچار سوء تغذیه هستند
  • آبگرفتگی در درمانگاه شهر چوئبده بیماران را به دردسر انداخت + فیلم
  • جراحی نخاعی برای نخستین بار در خرمشهر
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/