Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@05:16:01 GMT

بیمارستان یا پاتوق ضدنظام؟!

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۹۴۵۷۶

بنا بر اخبار و مستندات رسیده به دفتر روزنامه، چند سالی است که مفاسد و موارد اخلاقی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی و حقوقی قابل توجهی در مرکز قلب تهران رخنه کرده و ریشه دوانیده است.

روزنامه «جوان» در یادداشتی از «صادق پارسا» نوشت:

مرکز قلب تهران این روزها بسیار بر سر زبان‌ها افتاده است، چراکه محکومان امنیتی و محصوران فتنه‌ای به این بیمارستان آمد و شد زیادی دارند، اما گویا این مراجعات بی‌جهت نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بنا بر اخبار و مستندات رسیده به دفتر روزنامه، چند سالی است که مفاسد و موارد اخلاقی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی و حقوقی قابل توجهی در مرکز قلب تهران رخنه کرده و ریشه دوانیده است. باند حاکم بر این بیمارستان به اصطلاح دولتی، ظاهراً طی هماهنگی با نهادهای خاص حزبی- سیاسی، موضوع پزشکی را با مسائل امنیتی - سیاسی که غالباً علیه نظام هم بوده گره زده است.

تنها به عنوان یکی از اقدامات بحث‌برانگیز این بیمارستان، آیین‌نامه نانوشته‌ای بین این نهاد دولتی با منافقان، معاندان نظام و کسانی که به عنوان زندانی امنیتی محکوم و در حال گذراندن دوره محکومیت خودشان هستند، وجود دارد که طبق آن این محکومان و منافقان به جای زندان در این بیمارستان دوره محکومیت خود را می‌گذرانند.

به طور نمونه «عیسی. س» یکی از محکومان امنیتی حدود یکسال از دوره محکومیتش را در این بیمارستان بستری بوده است‌! این محکوم امنیتی بنا بر گواهی‌هایی که تحت مدیریت معاونت درمان مرکز قلب و رئیس این مرکز به صورت صوری صادر و به زندان با عنوان «مشکلات حاد قلبی» ابلاغ می‌شده است، توانسته از اردیبهشت 95 تا اردیبهشت 96 در این بیمارستان بستری باشد. این اتفاق در حالی است که به ندرت پیش می‌آید (بلکه اصلاً پیش نمی‌آید) که شخصی تحت هر شرایطی در بیمارستان دولتی یک‌سال بستری بماند؛ چراکه یا او را درمان یا جواب می‌کنند !

محصوران فتنه هم گذرشان زیاد به این بیمارستان می‌افتد. هر بار هم که یکی از اینها در این بیمارستان بستری می‌شود، میتینگ‌های سیاسی - امنیتی در این بیمارستان به بهانه ملاقات شکل می‌گیرد. گویی دست‌های پشت پرده از مدیریت این مرکز و غیر از آن در پی ساختن یک پاتوق ثابت و امن برای ضدنظام در قلب تهران است.
ماجرا به همین‌جا ختم نمی‌شود. باز هم به عنوان نمونه همین آقای عیسی. س برای یکسال بستری بودن (بخوانید خوشگذرانی کردن) در این بیمارستان بیش از 100 میلیون تومان به این نهاد دولتی بدهکار است و هم خودش هم سایر نهادهای مسئول از پرداخت این بدهی استنکاف می‌ورزند.

هر از چندگاهی خبر اینکه یکی از بیماران به دلیل نداشتن چند ده هزار تومان پول در بیمارستان پذیرش نشده یا اینکه به دلیل تصفیه نکردن چند ده هزار تومان اجازه ترخیص به وی نمی‌دهند، رسانه‌ای می‌شود، اما عیسی. س پس از یک سال بخور و بخواب در این بیمارستان (به جای گذراندن دوران محکومیت در زندان) و با بیش از 100 میلیون تومان بدهی به بیت‌المال ترخیص شده است.

گواهی‌های پزشکی صوری این نهاد دولتی برای محکومان امنیتی و ضدنظام تنها بخشی از ماجراهای هزار توی مرکز قلب تهران است که به نمونه‌ای از آن اشاره شد. مفاسد اخلاقی شهره در این مرکز، اقدامات غیرقانونی این مرکز و مسائل پزشکی – مالی دیگری هم وجود دارد که در مطالب مستقلی به آنها خواهیم پرداخت، اما آنچه اقدام عاجل مدعی‌العموم را می‌طلبد، ورود به قضیه گواهی‌های صوری برای ضدنظام‌هایی است که در حال تبدیل کردن مرکز قلب تهران به«هتل‌اوین» و پاتوقی بی‌بدیل برای احزاب خاص است.
برخی از اسامی و پرونده‌های مبسوط در همین رابطه در اختیار روزنامه جوان قرار گرفته که به نوبت و به تفصیل به آنها خواهیم پرداخت.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۹۴۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی

بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد بستری‌ها در بیمارستان‌های دولتی صورت می‌گیرد، یعنی اینکه اغلب مردم به دلیل هزینه‌های سنگین درمان؛ ناگزیر به انتخاب بخش دولتی هستند و این در حالی است که شرایط ماندگاری کادر درمان در بیمارستان‌های دولتی تا حدودی سخت‌تر از بخش خصوصی است. به ناچار شاهد مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی هستیم.

به گزارش مهر، آن طور که از اخبار و شواهد امر بر می‌آید، پرداختی مردم در بیمارستان‌های دولتی بین ۱۰ تا ۱۵ برابر کمتر از بخش خصوصی است. پرداختی و ویزیت متخصص یا فوق تخصص در بیمارستان‌های دولتی مبلغی در حدود ۱۵ هزار تومان است، در صورتی که اگر بیمار به متخصص و یا فوق تخصص در مطب رجوع کند، حدود ۲۵۰ هزار تومان باید پرداخت کند.

با توجه به پرداختی بسیار کمتر بیمارانی که به بخش دولتی مراجعه می‌کنند و با عنایت به اینکه اختلاف بسیاری در پرداختی بیماران بیمارستان‌های دولتی و خصوصی وجود دارد؛ سیاست دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که کادر درمان تمایلی به تغییر جابجایی از بخش دولتی به خصوصی را نداشته باشند.

جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت باید انگیزه و مشوق‌های ماندگاری پرستاران و پزشکان در بخش دولتی را فراهم کند، اظهار داشت: امروز پرداختی کادر سلامت در برابر خدماتی که ارائه می‌دهد کافی نیست و انگیزه لازم برای ماندگاری در سیستم دولتی را فراهم نمی‌کند، از طرفی پرداختی‌های کادر سلامت نیز در سیستم دولتی به قدری با تأخیر انجام می‌پذیرد که انگیزه فعالیت از این گروه را می‌گیرد.

میرمحمدی ضمن انتقاد از اینکه پرداختی کادر درمان با تأخیر ۹ الی ۱۰ ماهه است، گفت: پرداختی کادر درمان به صورت پلکانی و مشمول پرداخت مالیات با عناوین مختلف شده است که نه تنها مشوقی برای پزشکان نیست بلکه انگیزه‌ای برای خروج هرچه سریع‌تر از سیستم دولتی خواهد شد و متأسفانه آسیب این کوتاهی‌ها در خدمات پزشکی را مردم متوسط و مستضعف خواهند دید که به ناچار در بیمارستان‌های دولتی بستری می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید از حداکثر توان خود بهره بگیرد تا نیروی متخصص در بدنه دولتی باقی بماند، یادآور شد: امروز دولت با اتخاذ تصمیمات نادرست منجر به خروج کادر درمان از سیستم دولتی می‌شود.

میرمحمدی با اشاره به تلاش مجلس برای ماندگاری نیروی کارآمد پزشکی در بدنه دولتی، ادامه داد: در سال گذشته تلاش شد پزشکانی که دارای مطب در بخش خصوصی نیستند از پرداخت مالیات معاف شوند و طبق مصوبات مجلس ۱۰ درصد مالیات برای آنان تعیین شد، اما تاکنون موفق نشدیم خروجی این مصوبات را بگیریم، البته رئیس مجلس قول قطعی داد که در اولین فرصت این مسئله در داخل صحن علنی به گونه‌ای حل شود تا مصوبه سال گذشته مجلس، امسال نیز ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بحث کارانه باید برای پزشکانی که در غیر از مراکز استان در حال خدمت رسانی به مردم مناطق محروم هستند، تغییر کند، یادآور شد: سیاست‌های دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که مشوق یا انگیزه‌ای برای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص شود تا در مناطق محروم و بیمارستان‌های غیر از مراکز استان‌ها خدمات ارائه دهند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس تاکید کرد: توجه به این مسئله برای پزشکان هیأت علمی نیز صدق می‌کند چرا که اگر پزشک متخصص هیأت علمی ما انگیزه‌ای نداشته باشد نه تنها آموزش به لحاظ کیفی آسیب می‌بیند بلکه از سیستم نیز خارج خواهد شد و عملاً ما به لحاظ کمی، عضو هیأت علمی نخواهیم داشت تا بتوانیم آموزش‌ها را ارائه دهیم.

در همین حال، همایون سامه یح یکی دیگر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند، گفت: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید و دردناک از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای ؛ قصد فروش یسنا را داشتند
  • اینجا تهران است بە وقت اقلیم کردستان / اهمیت سفر بارزانی بە ایران
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای؛ کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند