Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین جایزه هنری «قلب تهران» در حالی عصر روز گذشته ۷ شهریور در موزه ملک افتتاح شد که همزمان با برگزاری این مراسم برگزیدگان نیز معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر روز گذشته ۷ شهریور ماه مراسم افتتاحیه نمایشگاه اولین جایزه هنری «قلب تهران» در موزه ملک برپا شد و همزمان در مراسمی با حضور مجتبی حسینی رییس موزه ملی ملک، عابد ملکی شهردار منطقه ۱۲ تهران، جبرئیل نوکنده رییس موزه ملی ایران، امیر عبدالحسینی معاون هنری سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، لوریس چکناواریان، کامران عدل،مسعود زنده روح کرمانی، بهرام عظیمی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. برگزیدگان این جایزه هنری معرفی شدند.

در این مراسم که سونیا پوریامین اجرای آن را به عهده داشتمجتبی حسینی در ابتدابه عنوان میزبان این نمایشگاه و مراسم گفت: شهر تهران مفهومی فرهنگی را در خود جای داده است و این مفهوم بازنمایی خاطره هایی است که در دل آن نهفته است. در واقع این شهر یک هویت پنهان در دل خود دارد که توجه به آن بسیار ضروری است.

وی در ادامه با یاد کردن از حاج حسین آقای ملک واقف موزه ملی ملک، بیان کرد: میراثی مانند موزه ملی ملک که الان در آن حضور داریم، میراث کوچکی نیست. حاج حسین آقای ملکبیشتر عمر خود را وقف ساختن کتابخانه ها و موزه ها کرد تا تاریخ و هویت ما در آن جا بگیرد. امروز عمر این مکان ۱۱۷ سال است و حاج حسین ملک زندگی و زادگاه خود را رها کرد تا تکه های فرهنگ این سرزمین را جمع کند. او می خواست موزه ای شبیه موزه بریتانیا بسازد و عزم او بسیار ستودنی است.

حسینی اظهار کرد: البته ما عنوان آثارخانه را برای این مکان مناسب تر می دانیم. آثارخانه ها مکان هایی هستند که ما را تشویق می کنند تا درباره خودمان بیشتر بیاندیشیم. محمدعلی فروغی معتقد است موزه ها ۳ خاصیت برای عوام دارند و ۳ خاصیت برای خواص. موزه ها براساس حرف حاج حسین آقای ملک برای خواص، محلی برای علم آموزی، تکمیل کننده دستاوردهای بشری و معیاری برای مرور پیوستار امروز به فرداست. برای عوام موزه جایی است برای تربیت، تفریح و ارتقای ذوق در مردم. امروزه بیش از هر چیز ارتقای ذوق مردم باید در اولویت باشد و خوشبختانه در منطقه ۱۲ ما با انبوهی از موزه ها رو به رو هستیم.

عابد ملکی شهردار منطقه ۱۲ نیز در ادامه این مراسم بیان کرد: چند سالی است در شهرداری پرداختن به موضوع بافت قدیمی تهران به یک دغدغه اصلی تبدیل شده است. حفظ بافت تاریخی، حل معضلات و آسیب های اجتماعی و مسایل مهم شهری در این منطقه سال ها است توسط مدیران دنبال می شود و به نتایج خوبی هم رسیده ایم. این منطقه به دلیل اینکه هویت شهر تهران را در خود دارد پتانسیل بالایی نیز دارد.

هنر بهترین ابزاری است که می تواند یک قلبی که درست کار نمی کند را دوباره احیا کند. امروز خوشحالیم که با همه سختی ها دوره نخست این جایزه را پشت سر گذاشتیم و امیدواریم کمتر از یکسال دیگر دوره دوم این جایزه را برگزار کنیم

وی ادامه داد: انتخاب عنوان «قلب تهران» برای این منطقه هم نشان دهنده حساسیت ما روی موضوع هویتی این منطقه است. هنر بهترین ابزاری است که می تواندقلبی را که درست کار نمی کند،دوباره احیا کند. امروز خوشحالیم که با همه سختی ها دوره نخست این جایزه را پشت سر گذاشتیم و امیدواریم کمتر از یکسال دیگر دوره دوم این جایزه را برگزار کنیم.

مسعود زنده روح کرمانی دبیر جایزه هنری «قلب تهران» در این مراسم گفت: ما بنا داشتیم یک رویدادی برگزار کنیم که شکل معمول رویدادهای هنری نباشد. نگاهی که معطوف به تولید معنا و مفهوم در رشته های مختلف هنری باشد. بخشی از آنچه می خواستیم امروز محقق شده است اما بعد از ۱۰ ماه سیاستگذاری متوجه شدیم بسیاری از هنرمندان ما اصلا منطقه ۱۲ و پتانسیل های آن را نمی شناسند. حتی ما مجبور شدیم تورهای آموزشی در منطقه برگزار کنیم و روی سایت بیش از ۴۰۰ صفحه درباره این منطقه مطلب قرار دادیم.

وی ادامه داد: ما در این جایزه از ۲۸ استان کشور شرکت کننده داشتیم و ۷۸ اثر از شهرستان ها دریافت کردیم. در نهایت ۱۵۵ اثر روی دیوارهای موزه رفت. امیدواریم سال های آتی به جای هزار هنرمند شاهد حضور هزاران هنرمند باشیم.

لوریس چکناواریاننیز گفت: من از دو سالگی در منطقه ۱۲ تهران بزرگ شدم و تا امروز در خیابان منوچهری و محدوده همین خیابان سی تیر زندگی می کنم. از این که این جایزه به وجود آمده است، بسیار خوشحال هستم اما جای موسیقی در چنین جایزه ای خالی است. موسیقی به واقع یک علم است و فقط برای لذت بردن نباید سراغ آن رفت. مردم آلمان در روزگار پس از جنگ مردمی به شدت خشن بودند. سیاستمداران این کشور جمع شدند تا برای حل این مسئله کاری بکنند و همه متفق القول به این نتیجه رسیدند که راه درمان موسیقی است.

چکناواریان بیان کرد: به عقیده من بازسازی فرهنگ در شهر مهم ترین مسئله است. اگر ما برای موسیقی و فرهنگ برنامه داشته باشیم دیگر شاهد ترافیک و رانندگی های بد و... نیستیم.

در ادامه مراسم همانطور که از قبل اعلام شده بود از کامران عدل به پاس تلاش هایش در ژانر عکاسی بنا و معماری و همکاری او در پروژه کتاب تهران از سال ۶۴ و ثبت بیش از ۶۰۰۰ اسلاید تصویر از مسایل مختلف شهر تهران تقدیر شد.

بهرام کلهرنیا پس از این تجلیل گفت: امروز قلب تهران کمی کسالت دارد و رفتارهای اجتماعی ما بیماری آن را سخت کرده است. هنرمند جراح، هنرمند درمان گر باید کنار این دردها بنشیند و دست به کاری بزند اما ما واقعا چه کرده ایم؟ خوشحالم که شهردار منطقه ۱۲ با یک همت فرهنگیبه این موضوع حساس پرداختند اما متاسفانه دوستان هنرمند که اکثرا هم جوان هستند بیشتر توریست فرهنگی هستند و لایه های زیرین شهر و زندگی را که در آن جریان دارد،نمی بینند. متاسفانه امروز خبری از پژوهش های بنیادین نیست که زیرساخت های اندیشه ما را بسازد. متاسفانه طراحان ما ایده پردازی را گم کرده اند.

در ادامه این مراسم با حضور اعضای شورای هنری و برخی از داوران جشنواره برگزیدگان بخش های مختلف نخستین جایزه هنری «قلب تهران» به شرح زیر معرفی شدند.

برگزیدگان بخش ویژه «نام آوران» با محوریت حادثه پلاسکو و رشادت جمعی از آتش نشانان:

برگزیده بخش طراحی پوستر: مرتضی رحمانی از استان تهران

برگزیده بخش عکاسی: حامد خورشیدی از استان تهران

برگزیده بخش کارتون: محمد افلاک از استان البرز

برگزیده بخش تصویر گری: نگار کردونی از استان تهران

به هر کدام از این برگزیدگان دیپلم افتخار، مدال و نشان جایزه هنری قلب تهران و مبلغ ۵۰ میلیون ریال وجه نقد اهدا شد.

برگزیدگان بخش تصویرگری:

نفر سوم: مریم حسن نژاد از استان تهران، دیپلم افتخار و مبلغ ۳۰ میلیون ریال وجه نقد

نفر دوم: سمانه صلواتی از استان تهران، دیپلم افتخار و مبلغ ۴۰ میلیون ریال وجه نقد

نفر اول: پریا لرستانی دیپلم افتخار، مدال و نشان جایزه هنری قلب تهران و مبلغ ۵۰ میلیون ریال وجه نقد

برگزیدگان بخش پوستر:

نفر سوم: هدایت علیپور از استان تهران، دیپلم افتخار و مبلغ ۳۰ میلیون ریال وجه نقد

نفر دوم: رضا برخورداری از استان تهران، دیپلم افتخار و مبلغ ۴۰ میلیون ریال وجه نقد

نفر اول: بابک صفری از استان تهران، دیپلم افتخار، مدال و نشان جایزه هنری قلب تهران و مبلغ ۵۰ میلیون ریال وجه نقد

برگزیدگان بخش کارتون:

نفر سوم: مرضیه تاجی زادگان از استان زنجان، دیپلم افتخار و مبلغ ۳۰ میلیون ریال وجه نقد

نفر دوم: ناصر مقدم از استان زنجان، دیپلم افتخار و مبلغ ۴۰ میلیون ریال وجه نقد

نفر اول: محمود نظری از استان همدان، دیپلم افتخار، مدال و نشان جایزه هنری قلب تهران و مبلغ ۵۰ میلیون ریال وجه نقد

برگزیدگان بخش عکس:

نفر سوم: سپیده غریبی از استان تهران، دیپلم افتخار و مبلغ ۳۰ میلیون ریال وجه نقد

نفر دوم: جواد روئینی از استان تهران، دیپلم افتخار و مبلغ ۴۰ میلیون ریال وجه نقد

نفر اول: آذین حقیقی از استان آذربایجان شرقی، دیپلم افتخار، مدال و نشان جایزه هنری قلب تهران و مبلغ ۵۰ میلیون ریال وجه نقد

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۶۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد شهرداری تهران با چین ابهامی ندارد

معاون شهردار تهران گفت: یک فرد مسئله‌دار موضوعی در مورد قرارداد چین مطرح کرده و اگر سوالی داریم می‌توانیم جلسه برگزار کنیم. قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار ماست. این خریدها از محل اموال بلوکه شده بوده که پیگیری کرده‌ایم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، لطف‌اله فروزنده؛ معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران امروز در دویست و سی و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی گزارش حساب درآمد و هزینه شهرداری تهران در 11 ماهه منتهی به بهمن ماه سال 1402 اظهار کرد: ما همواره آماده‌ایم گزارش ارائه دهیم و دنبال فرصت برای ارائه گزارش هستیم و توانسته‌ایم بودجه را محقق کنیم و برای تحقق درآمدها نیز به لایحه توجه داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه ما عین بودجه را ابلاغ کرده‌ایم و رقم 113 هزار میلیاردی ابلاغ شده است، تصریح کرد: شهردار تهران به شهرداران مناطق ابلاغ کرده سقف بودجه را محقق و تلاش کنند حتی رقم بیشتری را محقق کند. تمام رقم متمم صرف امور سرمایه‌ای شد و این چه اشکالی دارد؟ رقم ابلاغی مشخص است و بر اساس آن گزارش ارائه خواهیم کرد.

فروزنده با اعلام اینکه در تبصره 13 به شهرداری اجازه داده شده بدهی با بانک‌ها را تسویه و گزارش آن در تفریغ بودجه ارائه شود، گفت: رقم بدهی 179 هزار میلیارد تومان بوده و برای مثال بدهی 160 هزار میلیاردی به یکی از بانک‌ها به 15 هزار میلیارد تومان رسیده و از طریق اعطای ملک و یا دیگر اقدامات، انجام شده است. ما همین رقم بدهی که به بانک شهر پرداخت کردیم، بازهم 50 همت بدهکاریم.

قراردادهای سفر زاکانی به چین محرمانه است

وی افزود: واریز برداشت 20 هزار میلیارد تومانی برای ما افتخار است و تمام موارد کاملاً شفافیت دارد. گزارش حسابرسی شرکت‌ها و سازمان‌ها قرائت نمی‌شد و با تلاشی که انجام دادیم گزارشات حسابرسی ارائه شد.

فروزنده با بیان اینکه این عملکرد به نوعی عملکرد شورا و شهرداری به شمار می‌رود، اظهار کرد: این افتخار است که بودجه و متمم محقق شود و هم طرح‌های عمرانی اجرایی و حقوق‌ها در روز بیست و ششم هر ماه پرداخت شود. ما پرداخت بدهی‌ها را بر اساس تبصره 13 انجام دادیم و تسهیلات را نیز بر اساس مصوبه دریافت کردیم و اگر تسهیلاتی اخذ شده برای خرید  اتوبوس‌ها بوده است. این کار اشکالی دارد؟

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: نگاه ما این است که شورا سیاست‌گذار و ناظر بر ماست. تقاضای ما این است که حرمت‌ها رعایت شود. تا کار مشترکی انجام ندهیم برنامه‌ها به نتیجه نمی‌رسد. یک فرد مسئله‌دار موضوعی در مورد قرارداد چین مطرح کرده و اگر سؤالی داریم می‌توانیم جلسه برگزار کنیم. قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار ماست. این خریدها از محل اموال بلوکه شده بوده که پیگیری کرده‌ایم.

وی ادامه داد: دریافت مالیات بر ارزش افزوده و عوارض گمرکی را شهرداری پیگیری کرده که دریافت شده و هیچ کاری بدون پیگیری محقق نمی‌شود. افتخار ما این است که 102 هزار میلیارد تومان سند تحقق بودجه را ثبت کرده‌ایم. تقاضا می‌کنیم به گونه‌ای صحبت کنیم که از افتخاری که نصیب مدیریت شهری شده است، سخن به میان آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک جایزه و یک نامزدی برای «لوتریا» در آمریکا و بلژیک
  • تمایز «بوم» با دیگر برنامه‌های مشابه چیست؟/ قابی در شأن هنرمندان
  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • قدردانی از هنرمندان در یک پایگاه مهم موسیقی/ خاطراتی که زنده شد
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • اهدای جایزه «فرج الله سلحشور» در جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • قرارداد شهرداری تهران با چین ابهامی ندارد